Здравейте, аз съм Станимир Гъмов, по-известен като Станимир Гъмов, с тире.

Инженер ли да стана?! Актьор! На мен са ми казвали:

- Какво работиш?

- Ами актьор съм - казвам аз

- Иначе, иначе те питам

- Актьор съм!

- Нищо! Няма срамни професии, моето момче!

Ние дърпаме конците на тази държава! В кукления театър! Запомнете това!

Всичко му харесвам на този живот, като почна от себе си. Чак ме е било яд понякога - гледам ги някои хора - абе, толкова пък чак късмет да нямат, а на мен пък всичко да ми е наред.

Най-много се присмивам на абсурдни ситуации, на абсурда като цяло. За мен VIP е всичко. Просто сме от много известен VIP род. „Хвани се, тате, за VIP-а, да си оправиш живота!" - това ни е девизът. Завърших ВИПИЗ, вървя си по ВИПоша, честита ВИП година, ВИП да ти стане, от трън та на ВИП...

И така, от VIP на VIP, та във VIP Brother. Щом попадам сред VIP-овете, за мен е много готино! Ще намерим общ език с тях, стига да не сме от различни планети, например от планета Пайнер.

И сега вътре, като вляза, веднага ще изскочи някаква жена, която ще каже: „Ти какво против имаш попфолка?" и ще ме зашлеви най-вероятно. Да ме зашлеви и ще я изгоните!

Плеймейтките могат ли да четат? Защо не вкарате учител и с всякакви средства да научим поне един да излезе с диплома. Така или иначе стоят по два месеца, вместо да се чуди там, да си чопли по цял ден в носа и да се чуди с кой да се заяде, вземи кетап.

Досега никога не съм влизал, но съм гледал и ми е било любопитно например сега този защо реагира така, толкова ли лесно можеш да излезеш извън контрол...

Най-вероятно това за мен ще е също някакво изпитание. Мисля, че съм спокоен човек, не знам, ще разберем вътре.

Актуални новини от предаването следете на сайта vipbrother.novatv.bg, на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.