Поп певица ще се бори за кметския стол в Перник
Поп певица ще се бори за кметския стол в Перник / netinfo

Поп певицата София Георгиева е кандидатът за кмет и водач на листата за град Перник на ПП "Глас Народен". Това обяви лидерът на партията Светльо Витков.

Той допълни, че борбата за кметските постове зависи от личните постижения на претендентите, тяхната работа в обществена полза и подкрепата, която имат или могат да си осигурят от бизнеса, гражданите и, разбира се, от статуса на партията, която ги издига. Във вота за местна власт, партията на Витков ще участва със свои кандидатури в поне 40 населени места в страната. "Глас Народен" още от началото на създаването си обяви, че няма да влиза в коалиции и спазва принципа си и до сега, напомни Витков.

"Мисията на творците е насочена към хората, затова ще мултиплицирам това, което правя в новото поприще, с което се захващам - политиката. Давам си сметка за отговорността, която поемам. За мен е важно да приобщим и младите в Перник, които да се чувстват съпричастни с това, което се случва в нашия град.", каза София Георгиева.

Тя отбеляза, че ще се бори за по-висока степен на информираност и прозрачност от страна на общината, за регулярни срещи с малкия и средния бизнес с цел запознаването им с всички взети и предстоящи решения.