Пиян шофьор катастрофира, избяга и…заспа
Пиян шофьор катастрофира, избяга и…заспа / снимка: DarikNews.bg, архив

Пиян шофьор блъсна паркирана до бензиностанция кола и избяга. Инцидентът станал близо до Девин  час след полунощ в неделя. Шофьорът карал със силна скорост и след излизане от завоя се ударил в паркирания “Рено Сценик“  на 63-годишен мъж от  Триград. Веднага след това изчезнал. Служители от бензиностанцията уведомили  полицията. Служителите от участъка в Девин установили, че зад волана на колата бил 28-годишен жител на града.

 

Намерили го да спи в автомобила си, който имал видими следи от удара, на около 20 км от инцидента след Михалково. Човекът бил видимо пиян, но от полицията не съобщават дали е тестван с дрегер  или евентуално му е взета кръвна проба.

 

Според коментари на очевидци е истинско чудо, че инцидентът се е разминал само с материални щети. Повредите на „Рено“ –то са сериозни. Има щети по предния капак, счупени са двата фара, предната броня, радиаторът, климатикът, о освен това и е изкривена предната греда на автомобила.  Работата по случая продължава, уточняват  от пресцентъра на смолянската полиция.