Млад мъж и 17-годишно момиче са с опасност за живота след тежка катастрофа
Млад мъж и 17-годишно момиче са с опасност за живота след тежка катастрофа / netinfo

Млад мъж и момиче са в тежко състояние след инцидент на пътя между Пловдив и Карлово днес. Сигналът е подаден минути преди 5 часа.

Според информацията, мотоциклет „Ямаха” без регистрационни табели се е врязал в мантинела в участъка между селата Труд и Граф Игнатиево.
В болница с опасност за живота са транспортирани 25-годишният неправоспособен водач от Пловдив и спътничката му, на 17 години.

Взети са им кръвни проби за алкохол. Местопроизшествието е запазено и посетено от служители на РУ – Труд. Извършен е оглед, образувано е досъдебно производство. Продължава работата за изясняване на причините, довели до пътния инцидент.

Неправоспособен шофьор също бе ранен при пътно произшествие вчера в Карлово. По първоначални данни към 18.50 часа, на ул. „Хан Крум” лек автомобил „Опел” излязъл вдясно извън пътя и се блъснал в бетонен стълб.

След кратко издирване бил установен водачът на колата, който напуснал местопроизшествието - мъж на 52 години. Допълнителна справка показала, че карловецът е управлявал автомобила с отнета шофьорска книжка в рамките на административно наказание. Мъжът е настанен в болница за наблюдение. Взета му е кръвна проба за алкохол. Работата по случая продължават служители от РУ – Карлово.