Кметът Даниел Панов откри финалите на турнира „Kamenitza фен купа”
Кметът Даниел Панов откри финалите на турнира „Kamenitza фен купа” / снимка: Община В. Търново

Кметът на Велико Търново Даниел Панов откри финалния етап от националния футболен турнир за любители „Kamenitza фен купа”. Дванадесетте отбора финалисти ще спорят днес и утре за първото място, а мачовете се провеждат на обновения стадион „Ивайло”. Организаторите и играчите поздравиха Даниел Панов и Община Велико Търново за вложените усилия, за да може старата столица да разполага с отлична спортна инфраструктура. Всеки от тях изказа задоволство от тревното покритие на стадион „Ивайло”, което е едно от най-добрите в страната.

„За нашия град е чест да домакинства финалите на турнира. Ремонтните дейности на стадион „Ивайло“ доказват, че Община Велико Търново, с важната подкрепа на държавата, отделя водещо внимание на спорта и спортната инфраструктура”, заяви кметът Даниел Панов.

От импровизираната трибуна той поздрави всички, които дават своя принос в организацията и провеждането на футболната надпревара.Градоначалникът участва и в жребия за разпределение на отборите в квалификационни групи. Компания му правеха областния управител проф. Пенчо Пенчев и футболните легенди Трифон Иванов, Илиян Киряков и Бончо Генчев.