Аз съм Кристиян Стойков, на 21 години, от село Жернов. Аз съм модел, бивш поп-фолк певец, интересен, търсен и много скандален. Поддържам доста скандален имидж в медийното пространство - постоянно се пише за мен. Като цяло съм №1.

В момента съм модел в Холандия. 175 см съм висок, 60 кг - просто съвършенство в едно тяло. Обичам да позирам - това е едно от най-големите ми хобита. Гордея се със себе си - имам страшно много ангажименти, пътувам, търсен съм. През останалото време, когато нямам ангажименти, когато съм свободен, си живея на село в моята къща.

Нимфоман съм направо, много обичам секса. Мога да го правя с часове и съм пожар в тези отношения. Доста импулсивен и страстен съм. Спал съм с много известни хора, първият е Валери Божинов. Характерна черта в него е, че му е голям. С това съм го запомнил. Доста е палав в леглото и търси мъжки ласки. Бях много притеснен, защото е страшно красив. Трепериш му в ръцете! Николета ще тушира. Бил съм и с Китаеца, дори той до ден днешен търси мъжки ласки. Той не може без момче.

Каквото и да си говорим, гейовете правят шоу. Защо? Защото сме атрактивни, забавни, красиви, умни.

С хората, които мразят гейове в Къщата на Big Brother, ще процедирам по най-злобния начин. Дори мога да прелъстя най-големия хомофоб и ще го направя. Ще е мой!

Няма шанс някой да ме смачка. По-скоро аз ще ги мачкам, защото са балъци.

Ще запаля Къщата на Big Brother с моето присъствие. Ще бъде вулканично!