Аз съм Пламен Богданов, на 22 години, от Пазарджик. На професионално ниво играя футбол от две години. Бил съм играч на три отбора от А група. Отказах се, защото трябваше да избирам между моето достойнство и игричките, които ги има в нашия футбол; уговорки, които бяха против моите принципи и не можех да преглътна.

Не харесвам хора, които са без сърца; хора, които се слагат заради облаги. И точно заради това реших да си запазя достойнството и да си тръгна. Има моменти, в които съжалявам, че спрях, но не мога да участвам в к..венски номера. Мразя к..венски номера!

В момента се занимавам изцяло с фитнес. Оценявам външния си вид перфектно. Имам хубава усмивка.

Сексът е нещо, което правя по-добре от всеки. Искам всички най-красиви българки. Наведнъж. Харесвам естествените жени, които имат естествена красота и красиви усмивки.

Николета Лозанова, Маги Желязкова, Алисия, Бориса Тютюнджиева - всички те са естествено красиви и не мисля, че биха ми отказали, ако знаеха, че съществувам. Не мисля обаче, че е възможно в Къщата да срещна жена, която да ми спечели сърцето. За флирт, за секс вътре съм настроен, но да ми спечели сърцето... Едно е секс, друго е любов.

Никой не може да ми смени гледната точка и да ме убеди, че той е прав. Най-голямата ми нетърпимост е към гейовете и не е хубаво да има в Къщата гей. Би си излязъл много бързо, защото ще му скъсам главата. Буквално.

В мое присъствие няма да оставя никого да лежи на гърба на другия. Ще бъде кошмарно за фукльовците, пияниците и мързеливците. Най-много би ме изнервило в Къщата, ако остана гладен. Не е хубаво да ме оставят гладен. Това, което може да ме изкара от релси (освен глада), е хора, които не спират да говорят. От такива, които разбират от всичко, ми се повръща.

Виждам ролята си в Къщата като лидер и нищо друго. Аз не влизам вътре със стратегия. В каквато и ситуация да ме постави Big Brother, смятам, че ще успея да се справя.

Целта ми в Big Brother е ясна - победа.