Кметът на Драгановци се отказа от нов мандат
Кметът на Драгановци се отказа от нов мандат / 100 вести

Дългогодишният кмет на Драгановци Новак Георгиев, който управлява цели четири мандата, се отказа публично от властта на голямо тържество в селото, посветено на празника Голяма Богородица. Това пише в днешния си брой вестник "100 вести" днес.

Дряновката Пенка Балева направи рекорден скок с бънджи от Европейския мост в Австрия, считан за едно от десетте места в света, които са най-страшни за подобни изпитания. 80-годишната дама най-после сбъдна мечтата си да полети от 192-метровия мост, който се намира южно от австрийския град Инсбрук.

Вестник "100 вести" съобщава новината и публикува снимка от преживяването на жената, която обича предизвикателствата.

Полицаи и служители от Инспектората към Община Габрово ще обхождат в определени часове главната улица „Радецка, и най-вече пешеходната й зона, съобщава за „100 вести” шефът на Областната дирекция на МВР Борислав Бончев. Поводът е нетърпимото вече поведение на хулиганстващи велосипедисти.

Във връзка с постъпили сигнали за нощни гонки и ужасяващ шум по улиците на нощно Габрово в „Пътна полиция“ е създадена нова организация, е обявил вчера пред „100 вести“ директорът на Областната дирекция на МВР Борислав Бончев. Полицията ще бори шума и гонките, допълва изданието.

Мъж на 88 години влезе в болница със счупен ляв крак, след като 18-годишен водач на лек автомобил го помете на пешеходна пътека в Севлиево. Пътният инцидент станал около 19:20 часа на 12 август на ул. „Стефан Пешев“, информира "100 вести".