„Дисни” зарадва феновете, на хоризонта вече е „Играта на играчките 4”
„Дисни” зарадва феновете, на хоризонта вече е „Играта на играчките 4” / снимка: Guliver/Getty Images

Животните ще ходят изправени, океанът ще се раздели, забравяща риба ще си спомни семейството си и играчките ще се влюбят в следващите филми на „Дисни” и „Пиксар”, съобщиха АП и АФП.

„Дисни” представи следващите си филми на фестивала D23 в Анахайм, Калифорния. Презентацията водеше творческият директор Джон Ласитър.

Филмът, вдъхновен от приказката „Джак и бобеното зърно”, ще се казва „Gigantic”. Действието в него ще се развива в Испания „в епохата на големите открития”. Джак ще стигне до „нов свят в небето, на върха на бобено стебло”. Там той ще срещне 20-метрово момиче на 11 години.

Четвъртата част от „Играта на играчките” ще е любовна история с главен герой дървеният каубой Уди, озвучен от Том Ханкс. Режисьор ще е Джон Ласитър.

Дисни зарадва феновете на хоризонта вече е Играта на играчките 4
netinfo


Дуейн Скала Джонсън участва в представянето на филма „Моана”, който ще излезе догодина. Той е за безстрашна 16-годишна принцеса, която стига до легендарен остров в Тихия океан преди 2000 години. В него Дуейн Скалата ще озвучи татуирания полубог Мауи.

През февруари по екраните ще излезе филма „Зоотопия” за приключенията на зайката Джуди, която работи в полицията и трябва да води разследване в екип с лукава лисица. Една от песните за филма ще композира Шакира, която ще озвучи и една от героините Газела.

Дисни зарадва феновете на хоризонта вече е Играта на играчките 4
netinfo

„Коко” на режисьора Лий Ънкрич ще е за 12-годишно момче, живеещо с голямото си семейство в Мексико.

„Търсенето на Дори” ще е продължение на „Търсенето на Немо”. В него забраваната Дори (с гласа на Елън де Дженерис) се опитва да открие семейството си. „Добрият динозавър” ще излезе по екраните на 25 ноември.

Дисни зарадва феновете на хоризонта вече е Играта на играчките 4
netinfo

Източник: БТА