Две жени и мъж пострадаха при три катастрофи
Две жени и мъж пострадаха при три катастрофи / Darik News, архив

65-годишна жена от София е пострадали при пътно произшествие в Хасково. Опасност за живота й няма, уточняват от областна дирекция „Полиция” в Хасково. Катастрофата е станала на ул. Васил Левски в Хасково. 65-годишната жена се возела в тролей, чийто 57-годишен шофьор не осигурил безопасно слизане на пътниците- не привел тролея в покой, в резултат на което, при отворени врати, от задната жената изпаднала. Тя е с дисторзия на лява коленна става и болки в областта на кръста. Прегледана е в МБАЛ-Хасково и освободена за домашно лечение.

При пътно произшествие е пострадала и 42-годишна пътничка в автомобил. Тя е с избити зъби. Вчера около 18 часа, на разклона за село Зорница, е станал инцидент между лек автомобил Ситроен, управляван от 51-годишен мъж от Варна и лек автомобил Форд с водач 49-годишен жител на село Свирково. При маневра завой наляво шофьорът на ситроена не пропуснал насрещно движещия се форд, при което е последвал сблъсък. От удара е пострадала возещата се на предната седалка във форда жена, която е с комоцио, избити 2 предни зъба, натъртване на ляво рамо и ляво ходило, без опасност за живота и е отказала лечение. Образувано е досъдебно производство.

При последното за денонощието ПТП е пострадал 29-годишен мъж от село Мустрак. Снощи в 22,20 часа, на улица „Крали Марко” в Хасково, без да има правоспособност, той подкарал мотопед „Пежо”. Движил се с несъобразена с пътните условия скорост, спуснал се по стръмен наклон, загубил контрол и се ударил в електрически стълб, след което паднал на платното. От удара е с разкъсно-контузни рани по тялото и главата, комоцио и е настанен в неврохирургията на МБАЛ-Хасково, без опасност за живота.