Дженифър Анистън и Джъстин Теру вдигнаха тайна сватба
Дженифър Анистън и Джъстин Теру вдигнаха тайна сватба / снимки: Guliver/Getty Images

Известната холивудска актриса Дженифър Анистън и нейният приятел, сценаристът и режисьор Джъстин Теру са сключили брак три години след като се сгодиха, съобщиха Ройтерс и ТАСС, като се позоваха на информация, качена на сайта за знаменитости Ти Ем Ез /TMZ/.

Сватбата е била подготвяна тайно. Едва след като са пристигнали в сряда /на 5 август/ вечерта на партито по случай 44-ия рожден ден на Теру, гостите са разбрали, че едновременно с това ще присъстват и на сватбата на звездната двойка.

Все пак две особености подсказвали, че това няма да е съвсем обикновен рожден ден. Едната била тортата, украсена с две фигурки, а втората, присъствието на свещеник с Библия.

По информация на сп. "Тайм" на сватбата са присъствали над 70 души. Сред тях са били колеги на Анистън от сериала "Приятели" като Лиса Кудроу, а също телевизионната водеща Елън де Дженерис и комедийната звезда Челси Хендлър, родиоводещият Хауърд Стърн, британската актриса Емили Блънт. Не е била поканена обаче майката на булката. Въпреки това Нанси Доу, която дълги години бе скарана с дъщеря си, се радва за сватбата й, разкри Радар онлайн.

Веднага след партито Анистън и Теру са напуснали Калифорния с частен самолет и са заминали на меден месец на остров Бора-Бора.

Теру и 46-годишната Анистън имат връзка от около 4 години. През август 2012 г. двойката обяви, че се е сгодила, но не определи датата на сватбата.

През февруари Фимейл фърст информира, че Дженифър Анистън и Джъстин Теру са се споразумели за клаузи в предбрачния си договор. Смята се, че богатството на 46-годишната актриса възлиза на 72 милиона долара, докато Теру притежава 12 милиона долара.

Филмовата и телевизионна звезда Дженифър Джоана Анистън е родена на 11 февруари 1969 г. Става известна в средата на 90-те години на миналия век с ролята си на Рейчъл Грийн в популярния американски комедиен сериал "Приятели". За нея тя печели "Еми", "Златен глобус" и наградата на Гилдията на актьорите. От 2012 г. има звезда на Холивудската алея на славата.

Макар че повечето от филмите, в които играе, са комедии като "Всемогъщият Брус", "Офис треска", "Хората говорят", "Завръщането на Поли и "Раздялата", тя участва и във филми от други жанрове като например в криминалния трилър "Извън релси". Най-успешната й роля в киното е в лентата "Всемогъщият Брус".

Дженифър Анистън и Джъстин Теру вдигнаха тайна сватба
netinfo
През 2000 г. Анистън сключва брак с Брад Пит. Двамата се развеждат през 2005 г. Според медиите причината е връзката му с Анджелина Джоли, започнала на снимачната площадка на "Мистър и мисис Смит".

Джъстин Теру се е снимал в епизодични роли във филми като "Американски психар", "Мълхоланд драйв", "Вътрешна империя" и др. Той е автор на няколко сценария, сред които на "Железният човек 2".

Теру има почти 15-годишна връзка с дизайнерката на костюми и актриса Хайди Бивънс. Двамата се разделят през 2011 година.

Източник: БТА