Зоуи Дешанел се омъжи и роди момиченце
Зоуи Дешанел се омъжи и роди момиченце / снимки: Guliver/Getty Images, архив

Зоуи Дешанел - звездата на сериала "Новото момиче" и една от най-високоплатените актриси по американската телевизия, роди първото си дете - момиченце, съобщиха Контактмюзик и Асошиейтед прес.

Forbes подреди най-високоплатените телевизионни актриси

Говорителката на 35-годишната Дешанел освен това потвърди новината, че тя се е омъжила наскоро за бащата на бебето, продуцента Джейкъб Печеник, пише БТА.

В разпространеното от представител на двойката изявление относно раждането се посочва, че Зоуи Дешанел и съпругът й Джейкъб Печеник са станали родители на прекрасно здраво момиченце. Повече подробности около щастливите събития не се разкриват.

Звездата от „Кости“ Емили Дешанел стана отново майка

Дешанел и Печеник са двойка от средата на миналата година. Актрисата има зад гърба си един провален брак с музиканта Бен Гибард, за когото беше омъжена от 2009 до 2012 г. Бебето е първото дете на Дешанел.

Пръв съветник на Зоуи Дешанел по майчинските въпроси ще бъде по-голямата й сестра Емили Дешанел, 38-годишната звезда на сериала "Кости", която в началото на юни роди втори син от съпруга си, актьора Дейвид Хорнсби.

Зоуи Дешанел се омъжи и роди момиченце
netinfo