Цветан Цветанов представи кандидатите за кметове на общини в Търговищка област
Цветан Цветанов представи кандидатите за кметове на общини в Търговищка област / Борислав Курдов
Цветан Цветанов представи кандидатите за кметове на общини в Търговищка област
81150
Цветан Цветанов представи кандидатите за кметове на общини в Търговищка област
  • Цветан Цветанов представи кандидатите за кметове на общини в Търговищка област

Заместник-председателят на партия ГЕРБ Цветан Цветанов представи днес в Търговище кандидатите за кметове на общини в областта. Настоящият депутат на партията от региона д-р Дарин Димитров ще се включи в надпреварата за градоначалник на Търговище и се надявам той да получи широка подкрепа, заяви Цветанов.
В Попово от ГЕРБ ще заложат на зам.-областния управител и общински лидер на партията Стефан Иванов, в Антоново на преподавателя Елка Станчева, а в Опака - на директора на местната гимназия Борислав Борисов.

„Поради тактически съображения за сега се въздържаме да оповестим кандидатурата ни за кмет на Омуртаг", каза Цветан Цветанов.

Той заяви още, че очаква кандидатите на ГЕРБ да бъдат оценени по достойнство и да бъдат подкрепени и от други партии, включително от Движението за права и свободи, както и от симпатизанти на БСП, които не одобряват политиката на сегашния кмет.
„Аз искам Търговище да стане град като Русе, като Стара Загора, като Пловдив. Да бъде достатъчно добре развит и да можем действително да отворим повече възможности както за младите хора, така и за тези, които имат определени професии и могат да направят своята професионална реализация в региона", каза Цветанов