Бохем по душа и пътешественик до мозъка на костите - така може да бъде представен един от най-артистичните жители на с. Черни Осъм - Камен Хасъмски. За първи път зрителите чуха неговата история в пилотния епизод на „Фермер търси жена", където той е един от участниците, търсещи своята половинка в живота.

Камен живее в 100-годишна къща, наследство от дядо му и разположена в близост до Троянския манастир. Там той има бара и дърводелска работилница, в която прави мебели.

Мечтата му е един ден да превърне това място в кокетен арт хотел, който разбира се да споделя с жената до себе си.

Повече от 10 години Камен е бил част от националния отбор по спортно ориентиране. С карта в ръка е обиколил цяла Европа - Скандинавия, Италия, Испания, Австрия, Франция и много други. И до днес има безпогрешно чувство за ориентация и никога не се губи. Мечтае да посети Тибет и страните от Южна Америка, защото „там, материята все още не е погълнала човечеството".

Бохем от Черни Осъм превръща 100годишна къща в арт хотел
netinfo

Интересен е начинът, по който пренася духа на страните, които е посетил, в своята къща. У дома има над 150 рекламни табели - твърди, че са вид закачка и носят уют и ирландски дух. Има и други мании - притежава 40 чифта очила и 120 шапки от всевъзможни места - Грузия, Азербайджан, Австралия, САЩ и много други. Това е и причината, поради която почти винаги е с някаква шапка.

Артистична като него трябва да е и подходящата жена. Добавя и още изисквания - освободена, различна, луда глава, ефектна, а не перфектна.

До края на юли дамите могат да се запишат за участие във формата, като попълнят специална анкета и обръщение до фермера, който ги е впечатлил най-много на fermer.novatv.bg/casting.

Повече за Камен може да научите тук