Летните вредители - досадни или опасни?
Летните вредители - досадни или опасни? / netinfo

Лятото е сезон на отмора и презареждане, но и дава простор и на много вредители, които не само често развалят преживяванията ни, но и могат да бъдат доста опасни.

Кърлежи има почти навсякъде в тревните площи. Голяма част от обществените пространства биват обработвани, но е добре да направите това и в личните си дворове и градини - особено ако имате деца и домашни любимци, които обожават да си играят в тревата. Ако се случи да бъдете нападнат от кърлеж, знайте, че в първите няколко часа той все още не е опасен (не е пуснал токсини в кожата), но незабавното му отстраняване от медицински експерт е важно. За да не се стига до там, най-добре е да защитите площите, които обитавате, с безвреден за хората репелент против кърлежи. Безспорен хит с доказано действие през годините е BugAway БАНДИТ

Със сигурност можете да му се доверите, но търсете оригинала, тъй като напоследък има и имитиращи продукти с подобно име.

Летните вредители  досадни или опасни
netinfo
Мухите - на пръв поглед просто изключително досадни - могат да бъдат преносители на над 40 болестотворни причинители, предимно на чревни инфекции, особено в летните месеци. Ако сте навън, не оставяйте открити храни, по които те да кацат и по възможност защитете пространството от тях - има различни и ефективни методи да прогоните досадниците от вашето лично пространство. Един категоричен експерт е BugAway МУСЦИД.

Комарите. Освен че могат да пренасят зарази, те със сигурност оставят дразнещи обриви, особено при хората с по-алергична кожа. Тук на помощ идват много решения - репеленти, капани за комари, биоциди. Според вашите предпочитания и площите, които искате да защитите, решение с безотказно действие можете да откриете в гамата BugAway.

Летните вредители  досадни или опасни
netinfo
BugAway e линия от висококачествени продукти, създадени за непрофесионалисти, но работещи с концентрираната сила на професионалните препарати. Ако им се доверите, ще се насладите на лято без вредители.

bugaway.info