Дами, запознайте се с топ 10 на фермерите ергени и направете своя избор!
Дами, запознайте се с топ 10 на фермерите ергени и направете своя избор! / netinfo

От днес всички дами могат да пишат писмо на фермера, който ги е впечатлил най-много, на fermer.novatv.bg/casting

От днес, до края на юли, жени от цяла България могат да потърсят любовта сред десетимата фермери във втория сезон на „Фермер търси жена". След като участниците в предаването бяха представени в пилотен епизод, сега е ред на дамите да покажат, че не се страхуват да бъдат смели в любовта и са готови да се впуснат в търсене на своята половинка.

На fermer.novatv.bg/casting те могат да се запишат за участие във формата, като попълнят специална анкета и обръщение до фермера, който ги е впечатлил най-много. Ако предпочитат класическия стил, могат да изпратят и писмо на пощенски адрес: София 1618, ул. Бяло поле 3, за "Фермер търси жена" (за повече информация: тел. 0884 94 92 66). След това фермерите-ергени ще се изправят пред първото предизвикателство - да прочетат всички писма, адресирани до тях, и да разпознаят жените, които могат да се окажат любовта на живота им.

А ето и кои са десетимата фермери и техните истории.

Ангел Марчев - бивш състезател по конен спорт

25 години

Той е само на 3 години, когато за първи път се качва на кон. На 7 години участва в първото си състезание, с което поставя начало на професионалната си кариера. Бил е част от младежкия национален отбор на България по конен спорт и световен шампион по прескачане на препятствия. Живял е в Германия, Франция, Холандия, Белгия, Дания и Норвегия. Тежка травма след падане обаче слага край на състезателната му кариера.
Днес отглежда аборигенна порода медночервена шуменска овца и е щастлив, че е сбъднал детската си мечта - да отглежда животни.

Диман Рохлев - правнук на опълченец и специалист по международно право

31 години

Той е експерт по международно публично право. Заедно с отбора си е печелил второ място на европейско състезание по международно право. Съдбата го отвежда в САЩ, Ню Джърси, където работи в продължение на 5 години. Любовта към родината му обаче го връща обратно в България, а случайността го отвежда в с. Голямо Дряново. Един ден, връщайки се от морето, минава през селото - толкова много му харесва, че решава да си купи къща там и да започне да отглежда орехи. Вижда в това свое решение и друг знак на съдбата - неговият прадядо е опълченец от Шипка, а селото е разположено именно в подножието на героичния връх.
Обича да слуша рок музика и да свири на китара, а у дома има цели пет от тях.

Марин Дерменджиев - шампион по мотоциклетизъм

26 години

Той е бил шампион по мотоциклетизъм. Моторите са голямата му страст, но земеделието е голямата му любов. Днес, заедно с шампионската титла, си е спечелил репутацията и на един от най-успешните зърнопроизводители. Горд е, че в живота си е постигнал всичко сам - сам построява прекрасна къща и успешно развива бизнеса си. А сега мечтае да срещне и жената на живота си - добра, истинска и вярна на себе си.

Милен Порожанов
- бивш кмет

40 години

Той е бивш кмет и един от най-успешните производители на череши в Кюстендил. Определя себе си като „красиво разведен" и със „страхотна бивша съпруга". Има 16-годишен син, за когото споделя, че е най-добрият му приятел.

С вълнение разказва за срещата си с Ванга. Отива при нея след тежка раздяла. Пророчицата му предсказва, че любовта сама ще го намери, а правилната жена ще му дойде на крака в къщата. Затова тълкува участието си в предаването именно като възможност правилната жена сама да отиде при него.

Митко Петров - съчетава професия „фермер" с професия „ветеринар"

27 години

Той е завършил ветеринарна медицина, а днес успешно съчетава професия „ветеринар" с професия „фермер".

Признава, че най-важният човек до него е баща му, с когото започват семейния бизнес преди повече от 20 години. Най-трудният момент, който преживява, е загубата на майка му.
Обича да язди кон и да търси спокойствие в планината. С последната си приятелка се разделят, защото тя не искала да живее на село. Именно затова днес мечтае да срещне интелигентно момиче, което обича романтиката на селото.

Петър Диков - зърнопроизводител, запален по спорта

24 години

Той се занимава със зърнопроизводство и е основен двигател на семейния бизнес. Има родители, които го подкрепят във всичко. Не случайно, за кастинга го записва жената на брат му, а той до последно не вярвал, че ще бъде един от участниците. Обича спорта - играе баскетбол, а в стопанството си има и футболно игрище - както за да ритат с приятели, така и с надеждата някой ден да организират различни спортни събития.

Пламен Зарифов - шампион на България по ръгби

21 години

Той е републикански шампион по ръгби. Престижната титла печели през 2008 г. като част от отбора по ръгби на Горна Оряховица. Това обаче не е единственият спорт, в който доказва себе си. Тренирал е още бокс и борба.

Днес влага цялата си енергия в животновъдството и своето стопанство. Мечтае да има огромно ранчо и да гледа колкото се може повече животни - цел, която постепенно започва да постига. Има язовир за развъждане на риба и отглежда сериозен брой животни - телета, овце, кокошки, зайци, пауни, гълъби и дори... питбули, които представя по изложби.
Мечтае жената до него да бъде добра, с чувство за хумор, да се грижи за външния си вид и задължителното условие - да не е по-висока от него, 1.77 м.

Славко Василев
- горд вуйчо, готов да стане татко

29 години

Той е влюбен в 4-годишния си племенник и вече мечтае за свои деца. Преди това обаче се надява да срещне любовта на живота си, към която има едно основно изискване - да бъде честна и искрена.

От 15-годишен помага в семейния бизнес - свинеферма и производство и реализация на бали сено. Днес вече се е доказал като един от успелите фермери и има ясна идея как да продължи да развива бизнеса. Признава, че трудностите го забавляват. Моторите са му страст, също както пътешествията из най-красивите кътчета на България с кемпера му.

Валери Миленов
- потомък на френски благородник

37 години

Той твърди, че има благородническа кръв. Родът му произлиза от френски благородник, който се заселил в с. Кондофрей по време на кръстоносните походи през 1203 година.
Успоредно с наследственото потекло обаче, проявява и най-голямото човешко благородство - грижи се за земята и за животните, които отглежда. Обича красотата на природата, а красотата на жената открива в нейната доброта и интелигентност.

Камен Хасумски - един космополит, избрал романтиката на селото

47 години

Той е обиколил цял свят, а къщата му е пълна с табели и реклами от безброй държави. Истински космополит, който има възможността да живее навсякъде. Вместо това обаче избира романтиката на селото и магията на 100-годишна къща, разположена до Троянския манастир. Притежава дърводелска работилница и бара, които мечтае да превърне в туристическа атракция. Космополитният му дух съжителства със също толкова активна спортна натура. Обича да играе тенис, да кара колело, да тича с кучето си, а дълги години е тренирал и спортно ориентиране.