Данъчните продават имот на длъжник в Арбанаси
Данъчните продават имот на длъжник в Арбанаси / DarikNews.bg, архив

Имот на длъжник в село Арбанаси е предложен за продажба от НАП- В. Търново на търг чрез тайно наддаване. Първоначалната цена е 241 944 лева. Имотът се предлага за първи път на търг и е с площ 1098 кв.м, от които застроената е общо 223 кв. метра. Състои се от  двуетажна къща със застроена площ 189 кв.м и селскостопанска постройка от 34 кв.м.

На 20 юли в Арбанаси стартира огледът на имота и приемането на оферти за участие в търга. Предложенията си кандидат-купувачите могат да  подадат до 24 юли включително в сградата на ТД на НАП В.Търново, пл. Център № 2. За да участват в наддаването, желаещите трябва да преведат депозит за участие в размер на 20 % от обявената тръжна цена.

Пълният текст на обявите на публичните изпълнители, както и информация за продаваните активи, могат да се видят на интернет страницата на НАП на www.nap.bg в рубриката „Продажби”. Клиентите на приходната агенция могат да намерят и условията за участие в търговете и техническите характеристики на продаваните машини, съоръжения и недвижими имоти.