Четири кражби в Старозагорско
Четири кражби в Старозагорско / DarikNews.bg, архив

Четири кражби са регистрирани през изминалото денонощие в Старозагорска област.

43-годишна жена от Чирпан е подала сигнал в полицията, че за времето от 28 юни до 02 юли неизвестен извършител, след като взломил две врати и прозорец, проникнал в къща в с.Черна гора, общ.Братя Даскалови и извършил кражба на телевизор, водна помпа и 30м петжилен удължител. По случая е образувано досъдебно производство.

В ОДМВР-Стара Загора е получено съобщение за разбити врати на офис в сградата на „Автокомбинат", намираща се на бул."Славянски". Пристигналият на място полицейски екип установил, че за времето от 20,30ч. на 01 юли до 09,05ч. на 02 юли неизвестен извършител, след като разбил четири патрона на входни врати, проникнал в три офиса. От направения оглед липси не са установени. По случая в Първо РУ-Стара Загора е образувано досъдебно производство.

Кражба е извършена от товарен автомобил, паркиран на ул."Стефан Караджа" в Стара Загора. На място е установено, че неизвестен извършител, след като взломил прозореца на предната дясна врата на автомобила, извършил кражба на автокомпактдиск. По случая в Първо РУ-Стара Загора е образувано досъдебно производство.

Автокомпактдиск и лични документи са откраднати от лек автомобил „Пежо 206". Колата е била паркирана на ул."Христо Смирненски" в Стара Загора. По случая в Първо РУ-Стара Загора е образувано досъдебно производство.