Убиха с камък работник на магистрала „Струма” заради забележка
Убиха с камък работник на магистрала „Струма” заради забележка / снимка: Sofia Photo Agency, архив
Пребиха до смърт работник на магистрала „Струма"
80738
Пребиха до смърт работник на магистрала „Струма"
  • Пребиха до смърт работник на магистрала „Струма"

47-годишен работник на строителната фирма, изграждаща магистрала "Струма" край Сандански, е бил пребит до смърт след отправена от негова страна забележка.

Убитият е 47-годишният Николай Чивиев от София, баща на три деца.

Инцидентът е станал този следобед край село Левуново, община Сандански, съобщи за Дарик собственикът на фирмата Методи Бачев.

Причината за нанесения побой е направена забележка от страна на работника към нападателите, които искали да преминат с автомобила си. Работникът се опитал да им обясни, че участъкът е затворен за движение на коли и не могат да минат. Шофьорът не се подчинил и потеглил с колата си. Чивиев догонил със служебния си автомобил нарушителя. Пресякъл му пътя, при което двете коли леко се ударили. Извършителите са нападнали жертвата си с нож и камъни, съобщи още Бачев.

Ударът с камък по главата бил фатален за Николай Чивиев.

Противоречива е информацията относно броя на нападателите. Знае се кои са, но все още не са задържани.

"В полицията сме и се установява колко са били нападателите. Не се знаят подробности, но момчето си замина", коментира собственикът на фирмата. Веднага след инцидента, на място е пристигнал екип на Спешна помощ, но мъжът е починал на път за болницата.

Сигналът за инцидента, който е получен в районното управление в Сандански малко след 13:40 днес обаче, е бил за катастрофа между два леки автомобила и сбиване между няколко мъже. От пресцентъра на МВР съобщиха за Дарик, че след като полицейският патрул пристигнал на мястото, там имало само един автомобил с 47-годишния мъж, който бил в тежко състояние.