MediaMixx събира за поредна година медийния бранш в Албена
MediaMixx събира за поредна година медийния бранш в Албена / netinfo

От 10-и до 13-и юни двадесет и първото издание на MediaMixx събира за поредна година медийния бранш в хотел "Фламинго Гранд" на ваканционно селище Албена.

В рамките на конгреса от 11-и до 13-и юни представители на медии, рекламни агенции, издателства, компании, държавни институци и др. ще дискутират новостите и предизвикателствата пред медиите, ролята и взаимовръзката между медиите и обществото в България, влиянието в социалните мрежи, предизвикателствата по (все по-краткия) път на ТВ съдържанието от създателите до крайния потребител, промотирането и дистрибуцията на видео съдържание, тенденциите в създаването и дистрибутирането на съдържание в интернет, продуктовото позициониране.

В конгреса ще вземат участие Димитър Радев, председател на УС на БАККО, Жанет Захариева, член на БАККО, Вяра Анкова, генерален директор на БНТ, Христо Христов, изпълнителен директор на Нетинфо, Антон Митов, директор на дирекция „Мултимедийни програми" в БНР, Константин Вълков програмен директор на Дарик радио, Николаос Цитиридис, редактор в Наука OFFNews, Роро Кавалджиев програмен директор на BOX TV и др.

На 11-и юни пред зала „Ара" на хотел Фламинго Гранд ще се открие изложбата „Черно-бели следи от един многоцветен живот", в чест на 100-годишнината от рождението на Петър Увалиев.

Традиционният фестивален тенис турнир на 12-и и 13-и юни ще поднесе изненади със специалното History тенис издание, представено от „A+E Networks.

На 13-и юни в 21:00 часа в бар „Ганвие" ще се проведе Гала церемонията, на която ще бъдат връчени наградите на MediaMixx в различните категории: радио, телевизия, преса, уеб и специалната награда на Албена.

Програмата по дни и часове можете да откриете на сайта на фестивала - www.mediamixx.bg