Кандидат за премиер се появи чисто гол на предизборните си плакати
Кандидат за премиер се появи чисто гол на предизборните си плакати / Thinkstock/Getty Images

Датският кандидат за премиерския пост Джон Ерик Вагнер се появи с гол член на предизборните си плакати, пише безплатният в. "Метро".

На тях 52-годишният политик е сниман чисто гол, като изключим каубойската шапка и препасания през талията му кобур с револвер. Излагайки своята мъжественост на показ Вагнер е убеден, че ще спечели предпочитанията на гласоподавателките. Скандалните постери се появиха по улиците на родния град на Вагнер, Копенхаген.

Местните власти проведоха разследване дали голите постери не нарушават по някакъв начин правилата. Оказа се, че порно агитацията "няма да разсее водачите на МПС".

Парадиращият със своята мъжественост Вагнер често използва скандални методи за самореклама. Преди това той нахлу неканен в студиото по време на телевизионен дебат.

Политическата платформа на Вагнер предвижда всички трудещи се, които са работили шест месеца, да имат право и на 6-месечен отпуск. Голият политик се бори за промяна в изборното законодателство и за напълно безплатно здравеопазване за всички граждани.

Анализатори вещаят неуспех на Вагнер на изборите на 18 юни.

Източник: БТА