Малките футболисти на ОФК „Бдин-1923 първи в областния турнир
Малките футболисти на ОФК „Бдин-1923 първи в областния турнир / Община Видин

Финалите на областния турнир по футбол за подготвителните групи деца, родени след 2005 г. се проведоха на стадион „Г. Бенковски" във Видин. В състезанието взеха участие 8 отбора.

Победители в турнира станаха играчите от Общински футболен клуб „Бдин-1923", а на второ и трето място се подредиха отборите на ДФК „Видин" и „Балкан" - Белоградчик. Купите на най-добрите връчи секретарят на Община Видин Орлин Василев. Всички участници бяха наградени от председателя на ОС на БФС във Видин Иво Марков с футболни екипи и топки.

Малките футболисти на ОФК Бдин-1923" първи в областния турнир
netinfo

В турнира бяха раздадени и индивидуални отличия. За най-добър вратар бе определен Александър Георгиев от ОФК „Бдин-1923"; най-добър защитник стана Петър Гълъбов от „Балкан" - Белоградчик; най-техничен състезател се оказа Роберто Росенов от ДФК „Видин"; най-полезен състезател е Станимир Стоянов от отбора на Ружинци, а голмайстор - Антон Петров от ОФК „Бдин-1923". Като най-добър треньор бе отличен Павел Огнянов от ОФК „Бдин-1923". Награда получи и единственото момиче в турнира - Десислава Стоянова, състезателка на ДФК „Видин".

Малките футболисти на ОФК Бдин-1923" първи в областния турнир
netinfo