Спират временно водата на различни места в София на 29 май
Спират временно водата на различни места в София на 29 май / netinfo

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 29 май  2015 г. (петък).

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Индже войвода” в жк „Разсадника - Коньовица”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 20.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Константин Величков”, ул. „Позитано”, ул. „Троян”, ул. „Доктор Калинков”.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Плачковица” в кв. „Лозенец”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Плачковица” от ул. „Кораб планина” до ул. „Мала планина”, по ул. „Св. Теодосий Търновски” от ул. „Галичица” до ул. „Кораб планина”, по ул. „Мала планина” от ул. „Якубица” до ул. „Плачковица”.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант срещу бл. 524 в кв. „Овча купел”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Президент Линкълн” от ул. „Монтевидео” до бл. 525.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дунав”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Дунав” от ул. „Врабча” до бул. „Княз Александър Дондуков”.

Във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Мизия”, кв. „Яворов”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 14.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Мизия” от ул. „Цар Иван Асен II” до ул. „Янтра”.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на бул. „Захари Стоянов” в жк „Люлин-3”, се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 21.30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по бул. „Захари Стоянов” от ул. 308 до ул. „Петър Бонев”, бл. 319”.

Във връзка с подмяна на хидрофорна уредба до бл. 67 в жк „Лев Толстой”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района бл. 67 - висока част.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кокиче” в с. Чепинци, се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 14.30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Напредък”, ул. „Незабравка”, ул. „Свежест”, ул. „Кокиче”, по ул. „Незабравка” от ул. „Стара планина” до ул. „Читалищна”.

Във връзка с разкриване и диагностика на уличен водопровод на ул. „Здравец” в с. Житен, се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 15.30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Здравец”, по ул. „Калоян” от ул. „Житница” до ул. „Равнище” и ул. „Божур”.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.