Музикален маратон от звездни концерти за Празника на Ямбол
Музикален маратон от звездни концерти за Празника на Ямбол / netinfo

Програмата за Празника на Ямбол продължава през следващите три дни със серия от концерти на топ -изпълнители от всички стилове.

Музикалният маратон започва тази вечер в 20:00 часа с концерта на талантливите млади изпълнители Дивна и VenZy. Шеметни танци и рапиране ще нажежат до червено страстите на сцената в Градския парк.

На 28 май в Ямбол пристигат рок идолите от Д2 заедно с първия си вокал Дичо, за да представят проекта си, посветен на 15-ата годишнина от дебютния албум на групата. Подгряващи ще бъдат ямболските рок банди „Ямбол проджект” и „Low level”. Началото на концерта е в 20:00 часа, отново на сцената в Градския парк.

След Горан Брегович, „Щурците”, Силвия Кацарова, Васил Найденов и „Сребърни крила”, за кулминационния концерт за Деня на Ямбол идват още две мега звезди. Орлин Горанов и Кристина Димитрова ще пеят на 29 май, от 20:00 часа  на сцената в парка. Незабравимият естраден дует ще поднесе на ямболската публика красива музика, сладки спомени и вълнуващо сценично присъствие.

 

Най-новите любимци на младата публика „Фънки Миракъл” ще подгряват концерта на звездите на родната естрада Орлин Горанов и Кристина Димитрова. Водещи на концерта ще бъдат ямболските актьори Звезделин Минков и Велика Видева.