Чеченският президент в главната роля в холивудски трилър
Чеченският президент в главната роля в холивудски трилър / БГНЕС

Чеченският президент Рамзан Кадиров се е снимал в главната роля на остросюжетния филм "Който не е разбрал, ще разбере", съобщи самият той, цитиран от ТАСС, на своята страница в една от социалните мрежи.

"Скоро ще гледате този филм на екраните на вашите телевизори и в кината. Това е трилър и аз се съгласих, след дълги преговори, да изиграя ролята на главния герой. Някои сцени вече са заснети", отбеляза той.

Кадиров добави, че "режисьорът е автор на знаменити холивудски продукции, а във филма се снимат световни звезди от първа величина".

Това не е първи опит на чеченския президент в екранната актьорска професия. През септември м.г. той обяви в социалните мрежи, че е изпълнил главната роля в кратък филм с фантастичен сюжет, наречен "Вълшебният гребен" на режисьорката Хава Ахмадова. В него се разказва за мъж, открил шлем, който е способен да премества човек във времето.

Главният герой го надява и се отправя в миналото. Там той се запознава с предците си и участва в състезания на воини. Стреля с лък, хвърля копие, сражава се с кинжали. И побеждава във всички състезания. Дори изпреварва съперниците си в състезание по съобразителност - първи намира отговор на загадка, поставена от старейшината.

Източник: БТА