Депутат направи подвижна приемна в микробус
Депутат направи подвижна приемна в микробус / Радка Минчева
Депутат направи подвижна приемна в микробус
80046
Депутат направи подвижна приемна в микробус
  • Депутат направи подвижна приемна в микробус

Независимият депутат от Разградско Гюнай Хюсмен с нова оригинална инициатива. След като разигра на томбола сред активисти на ДПС купен от него джип, от днес обикаля населените места в Лудогорието с подвижна приемна – луксозен микробус, чиито визити по селата ще се оповестяват с уредба час преди пристигането на народния избраник.

Изключеният преди няколко месеца от ДПС депутат обясни, че парите за закупуването на джипа са от обезщетението, което е получил от прокуратурата заради продължило 12 години разследване срещу него, завършило с пълно оправдаване.

Гюнай Хюсмен обясни, че смята да посети с буса „Мерцедес Спринтер 208 CDI всичките 96 населени места на област Разград. Това ще става в петък, събота и понеделник, когато депутатът си е в региона.

Хюсмен бе изключен от ДПС заради това, че наруши партийната дисциплина, като не се оттегли от парламента, където влезе с помощта на преференциално гласуване, въпреки че беше последен в партийната листа. Той твърди, че ДПС все още е негова кауза.

Лъвино е бастионът на ДПС в региона, затова избрах да е първото село, което посещавам – обясни Хюсмен. Докато обикаляше селото, от буса звучеше песента „Ако си дал“ на Емил Димитров, след това озвучаването продължи с популярни български песни.

Мюмюн Фета от Средоселци бе първият посетител в подвижната приемна, той имал проблеми с очертаването на нивите си.

Хюсмен обяви, че няма политически амбиции за предстоящите местни избори, но демонстративно се снима със заместник-кмета на община Исперих Бейсим Руфад и го покани да разгледа приемната.

Чуйте още от прикачения звуков файл.