Културен афиш
Културен афиш / Дарик Добрич - архив

Представяне на компактдиска „Произведения на Петър Крумов в репертоара на хорове от Добрич” ще се състои  в малката заседателна зала на община Добрич. Дискът излиза с финансовата подкрепа на Сдружение „Музикаутор” и община Добрич.

Държавен куклен театър „Дора Габе” представя спектакъла „Феята Кандилка” от 10.00 часа на сцената на кукления театър в Добрич.

От 14.00 часа в Художествената галерия се открива Годишна изложба на Дружеството на художниците – педагози – Добрич 2015.

От 18.00 часа в зала „Зорница” на Народно читалище „Йордан Йовков” ще бъде представен спектакъла „Терминал” на театрален състав „Зорница” с ръководител Ема Георгиева. Спектакълът е по текстове на Станислав Стратиев, Иван Кулеков, Теодор Галишки и Йонка Илиева. Постановка Ема Георгиева, музика Стефан Калев, сценография Ели Качулева.

От 18.30 часа в Драматичен театър „Дора Габе” ще се състои празничен концерт по повод 25 години от създаването на Представителна фолклорна танцова студия „Добруджа” с гл.худ.ръководител Стоян Господинов.