Рита Ора иска „безсмъртен албум
Рита Ора иска „безсмъртен албум / снимка: Guliver/Getty Images

Рита Ора иска новият й албум, който предстои да излезе, да е "безсмъртен", съобщи Контактмюзик.

Изпълнителката на хита "Poison" имала чувството, че с дебютния си диск сякаш се е стараела да се хареса някому и че сега е време да започне да записва песни за себе си.

"Бих искала новият ми албум да е значим - поясни певицата. Запитах се "Какво трябва да направя, за да запиша албум, който да е безсмъртен, и след 10 години все още да искам да изпълня включените в него песни?". Не мога да се харесам на всички, но е време да започна да правя онова, което ще се хареса на мен-самата. Нещата не стояха така, когато работех над дебютния си албум", обясни певицата.

Рита намекна, че се осланяла на звукозаписната си компания "Рок нейшън", ръководена от Джей Зи, и че не била опознала музикалния бизнес, когато дебютният й диск излязъл през 2012 г.

"Бях млада, наивна и изпитвах страхопочитание към Джей Зи и обкръжението му. Бях щастлива, че съм сключила договор със звукозаписна компания, ръководена от харесван от мен музикант. От компанията не направиха нищо лошо, но не знаеха какви са желанията ми", добави тя.

Рита Ора разкри, че в текстове на песни в новия й албум се говори за любовните й връзки. Рита Ора имаше романтични връзки с Калвин Харис, Рик Хил и Роб Кардашиян.

Източник: БТА