Оперетата Флинтстоун на ОДЗ Светулка зарадва шуменската публика
Оперетата Флинтстоун на ОДЗ Светулка зарадва шуменската публика / netinfo

Оперетата „Флинтстоун" на възпитаниците на ОДЗ „Светулка" - Шумен предизвика истински фурор сред публиката. Премиерно спектакъла бе представен вчера на сцената на шуменския театър. В детско-музикалния театър участваха всички деца от завършващата предучилищна група - общо над 80.

Оперетата "Флинтстоун" на ОДЗ "Светулка" зарадва шуменската публика
netinfo

Режисьор на представлението е директорът на ОДЗ „Светулка" надежда Минчева, хореографията е дело на музикалните преподаватели Боряна Стефанова и Светла Патева. Либретото е на старши учителя Галина Дочева, за декорите се е погрижил Ивайло Червенков, а реквизита е дело на целия екип на детското заведение.

От там изказаха своите благодарности за подкрепата и съдействието за реализацията на 5-та поредна оперета на Община Шумен и на ДКТ „Васил Друмев". Помощ за реализацията са оказали и много приятели, партньори и спомоществователи на ОДЗ „Светулка".

Оперетата "Флинтстоун" на ОДЗ "Светулка" зарадва шуменската публика
netinfo

Темата на музикалния спектакъл е разработена през призмата на семейството и отношенията вътре в него, нещо което е много важно за децата, заявиха от ръководството на ОДЗ „Светулка".