Мисис България Глоуб в царството на овцете в „Мис Пепеляшка
Мисис България Глоуб в царството на овцете в „Мис Пепеляшка / снимки: Нова телевизия

Над 200 овце посрещат Мариана Маринова в село Любеново


Носителката на титлата „Мисис България Глоуб" Мариана Маринова попада в царството на овцете в епизода на „Мис Пепеляшка" този четвъртък, 21 май, от 22.00 ч. по Нова.

Блондинката, която организира конкурса „Мис Силикон", ще се отправи към село Любеново, където ще я посрещнат над 200 овце. Тя ще запретне ръкави за приготвянето на празнична гергьовска трапеза, което обаче няма да се окаже лесна работа. Миската ще трябва да усвои куп фермерски задачи, някои от които толкова екстремни, че със сигурност биха изплашили доста мъже. За три дни Мариана Маринова ще се превърне в истинска господарка на стадото и ще докаже, че овца миска не плаши.

Мисис България Глоуб в царството на овцете в Мис Пепеляшка"
netinfo

От другата страна на експеримента „Мис Пепеляшка" една жена, свикнала да е на крак от сутрин до вечер, ще открие нов смисъл в тези думи. Борислава ще има строга фитнес програма и сериозни предизвикателства като това дали да си направи татуировка. Тя ще има възможност да изпробва всички модерни за градските момичета екстремни спортове - от канго джъмпс до това да яхне вълните с уейкборд. Традиционните разкрасителни процедури няма да имат желания резултат, а неочаквано предложение напълно ще изненада героинята на финала.

Мисис България Глоуб в царството на овцете в Мис Пепеляшка"
netinfo