Секс ролите, които подлудяват мъжете
Секс ролите, които подлудяват мъжете / Thinkstock/Getty Images

Сексолозите съветват да използвате разиграването на роли, за да разнообразите сексуалния си живот. Грижовни медицински сестри, взискателни учителки, чистоплътни камериерки и груби полицаи - кой ли не си е представял такива персонажи в секси обстановка? И всички те са страхотни източници за разнообразяване на еротичния живот, твърдят психолозите.

Сексуалните тенденции, които ще доминират през 2015 г.

Така например един от най-конвертируемите варианти в съзнанието е сексът с медицинска сестра. Тази "героиня" е сред най-популярните образи за възбуждане на силния пол. Затова, млади и дами зрели, използвайте тази даденост и диверсифицирайте сетивния гъдел у партньора си. Сложете нещо, което да напомня облеклото на сестрата, желателно е да е по-оскъдно, за да може прелестите ви да мамят ли мамят. След това му предложете пълна процедура - просто всичко е във вашите ръце. В който искате смисъл на думата.

Нестандартните сексуални практики на европейците

В еротичното съзнание на мъжа медицинската сестра има много силна конкурентка - взискателната учителка. Жена с тясна пола, която е малко над коляното, с очила и блузка, от която се откроява сутиена или пък леко се открехва плът от скритите иначе гърди, предизвикат у повечето мъже ученически спомени от времето на половия растеж. Затова ако в такъв тоалет влезете в стаята, в която вашият избраник се занимава с каквото и да е, веднага ще му привлече вниманието. А ако към това изиграете ролята на много строга учителка, която го премята из целия въпросник на чувствеността, смятайте че ще ви се прииска системата за оценяване да е повече от шест.

Секси заповеди за незабравимо прекарване в леглото

Има и други роли за разнообразяването на секса - я на Снежанка, я на стюардеса, я на бизнесдама, твърдят още сексолозите, цитирани от специализираното издание sex-news.ru

Обърнете внимание и на любимите филми на вашия партньор - може би ще го изненадате с образа на някоя героиня. Няма страшно ако в гардероба си нямате подходящ костюм. Надникнете в някой сексшоп или в магазин с карнавални костюми.

Най-разпространените мъжки и женски секс фантазии

Така че дерзайте! Сексуалната диверсификация е много полезна за двойките, понатрупали рутина - независимо семейни, на семейни начала или каквито и да е. Подобно на енергийната диверсификация нейното предназначение е да държи чувствеността гореща, искряща и на светло.

Източник: БГНЕС