Обявиха победителите в пролетното почистване
Обявиха победителите в пролетното почистване / Община Разград

На официална церемония зам.-кметът  на община Разград инж. Любомир Цонев връчи наградите на победителите в кампанията за пролетно хигиенизиране на общината, която се проведе от 20 до 30 април – съобщават от пресцентъра на община Разград.

Сред населените места на първо място е село Радинград с предметна награда на стойност до 600лв., на второ място е село Киченица с предметна награда на стойност до 300лв.

При училищата  на първо място е ГПЧЕ„Екзарх Йосиф” с предметна награда на стойност до 400 лв., второ място не се присъжда.

Сред детските градини на първо място е ЦДГ„Митко Палаузов”-село Киченица, с предметна награда на стойност до 300 лв., на второ е ЦДГ„Радост” – село Мортагоново, с предметна награда на стойност  до 150 лв.

При фирмите и организациите на първо място е Счетоводна къща „Бизнесгарант” –Разград,  с предметна награда на стойност до 200лв.

За гражданско участие призът е за живущите в ж.к. „Орел”, бл. 3, вх. А. Те ще получат кът за отдих - градинска маса и две пейки - на стойност до 1000 лв.

Поощрителна награда на стойност до 100 лв. за полагане на постоянни грижи за опазване и поддържане на игровите съоръжения се присъжда на ползвателите на детска и спортна площадка на ул. „Кресна” в гр. Разград.

На церемонията в бистро „Зайо Байо“ бяха изтеглени и номерата на печелившите  участници в акцията „Бонбони за смет”.

Обявиха победителите в пролетното почистване
netinfo