4-годишната Ани може да е жертва на сатанински ритуал
4-годишната Ани може да е жертва на сатанински ритуал / netinfo

Трагедията с жестокото убийство на 4-годишната Ани продължава да разтърсва Гърция. Задържаният за зверското престъпление баща на детето се срещна с адвоката си. Майката още е в ареста, а полицията разследва дали при убийството на Ани не става въпрос за сатанински практики.

Четири часа продължи разпитът на майката на момиченцето. Димитрина казала, че бащата не е посягал на детето в нейно присъствие. Жената остава в ареста, след като помоли да не бъде местена в затвора, за да направи панихида за 40-те дни от смъртта на детето си.

Случаят с убийството на малката Ани се разплита

Бащата на Ани е в затвора на остров Корфу от четвъртък. Оттогава той е излизал от килията си един път, за да говори по телефона с адвоката си. Един от надзирателите каза, че Станислав се държи спокойно и разумно, но все още не е отронил и сълза за малката Ани. Гърците са потресени от жестоката трагедия и все още не могат да проумеят как малко дете е гледано от двама наркозависими.

4-годишната Ана, която изчезна в Атина, е убита от баща си

Упреци се отправят и по адрес на съседите в блока, които са чували виковете на насилие, но не са повикали полицията. След трагедията бащата остава в единична килия под видеонаблюдение, защото има опасения, че ще бъде линчуван от другите арестанти.

Източник: Novanews.bg