Коала със стомашни проблеми провали романтична среща (ВИДЕО)
Коала със стомашни проблеми провали романтична среща (ВИДЕО) / netinfo

Първите срещи понякога са странни, но присъствието на коала със стомашни проблеми може да се окаже истинско бедствие за романтиката, пише в. "Метро".

Арт Грийн и Матилда Райс - победителите в новозеландското риалити за запознанства "Ергенът", решили да прекарат първата си среща в резерват в австралийския щат Куинсланд, снимайки се за финала на шоуто.

По време на снимките към тях се присламчил любопитен наблюдател - колата Хепи Джей. Появата му не предвещавала, че романтичната атмосфера няма да продължи дълго.

Първоначално запленените един от друг Арт и Матилда не обръщали внимание на изпусканите от Хепи Джей стомашни газове. Нещата обаче загрубели, когато косматият натрапник задоволил физиологичната си нужда и екскрементите му попаднали право върху пъпа на дамата.

Матилда Райс запазила хладнокръвие и реагирала с насмешка на неловката ситуация, с което още повече запленила партньора си.

Случката е предизвикала вълна от шеговити коментари в Twitter. Един от потребителите дори е написал, че това е бил най-забавният момент от риалити шоуто.

Източник: БТА