Нападнаха спешен център в Гоце Делчев
Нападнаха спешен център в Гоце Делчев / netinfo

Нападнаха центъра за спешна медицинска помощ в град Гоце Делчев, няма пострадали служители, но са нанесени материални щети, предава БГНЕС.

Към 04.30 ч. вчера сутринта е получен сигнал за сбиване пред дискотека в град Гоце Делчев. Пострадали са двама 23-годишни мъже. Те са били бити от охраната на дискотеката, която се намесила, за да ги разтърве. Извикан е екип на Спешния център в града. Двамата пострадали веднага са били транспортирани до спешния център от дежурния екип.

Според персонала на спешния център двамата мъже отказали медицинска помощ. През това време отвън започнала да се събира група агресивно настроени мъже. Последвало нападение над центъра. Нанесени са материални щети - счупена входна врата и стъкла.

Нападнатите служители са уведомили полицията, намесата им е предотвратила саморазправа с дежурните в центъра. Сред тях няма пострадали.

Нападателят, счупил вратата и стъклата, е разпознат от дежурните в спешното, след което е задържан с полицейска мярка за 24 часа в ареста на в Гоце Делчев.