Елезов кандидат за кмет в областния център
Елезов кандидат за кмет в областния център / Дарик Благоевград, Любима Калпачка, архив
Елезов кандидат за кмет в областния център
79440
Елезов кандидат за кмет в областния център
  • Елезов кандидат за кмет в областния център

Благоевградският общински съветник и председател на Гражданско сдружение ЕКИП Владимир Елезов влиза в надпреварата за кмет.

Елезов обяви кандидатурата си на пресконференция днес в присъствието на поддръжниците си и представители на други партийни формации в Благоевград.

ЕКИП ще участва в изборите за местна власт със самостоятелна листа за общински съветници.

Владимир Елезов бе кандидат за градоначалник преди четири години. Тогава не му достигнаха гласове, за да се яви на балотаж с настоящия кмет Атанас Камбитов.

"Влизам в тази изборна надпревара с ясна програма, насочена към развитието на икономическата среда в общината, както и в подкрепа на бизнеса. Аз, а и съекипниците ми, сме провокирани отново да се явим за вота на благоевградчани заради недоброто управление на града, не само през последния мандат, а и преди това. Поучихме се от грешките на растежа, които допуснахме през 2011 година", коментира Владимир Елезов.

"Не очаквам нищо по-различно от предишната кампания. Ударите под кръста ще започнат 15 минути след пресконференцията. Очаквам да науча много нови неща за мен, за семейството ми, за хората в тази зала, които не знам", отговори Елезов в шеговит тон на въпрос на Дарик.

Чуйте още от Владимир Елезов в звуковия файл