Класираха най-шумните сексуални двойки в Ню Йорк
Класираха най-шумните сексуални двойки в Ню Йорк / Thinkstock/Getty Images

В Града на небостъргачите бе съставена класацията на най-шумните сексуални двойки в Ню Йорк според броя на получените оплаквания от съседи, съобщава агенция ЮПИ.

Хитпарадът отчита броя на обажданията, получени на телефон 311, който не е за спешни случаи. На първа позиция бяха класирани гръмогласни сексуални партньори от Бей Бридж, предградие на Бруклин. Между октомври и декември 2014 година били получени на телефон 311 цели шест оплаквания от буйната любовна двойка. В телефонна жалба от 14 ноември се казвало: "Съседите правят изключително шумен секс на отворен прозорец и техните стенания се чуват в цялата сграда, в която има и много деца!".

На телефон 133 били получени 133 оплаквания за шумен секс в периода от началото на 2014 до месец февруари 2015. През месец юни съседка от Сънсет парк се оплакала, че в блока й имало няколко перверзници, които сякаш се състезавали кой ще вдигне най-голям шум по време на любовния акт. Най-много гласовити любовници имало в Бруклин с 42 оплаквания, следвали 37 от Куинс, 31 от Бронкс и скромните 23 от Манхатън. Нито една жалба в отчетения период не била дошла от Стейтън айлънд.

Сравнете цените на еротични аксесоари тук

Източник: БТА