Сблъсък на ценности в премиерния сериал „Пътеки към щастието по Diema Family
Сблъсък на ценности в премиерния сериал „Пътеки към щастието по Diema Family / снимки: Нова телевизия

Привличат ли се противоположностите и защо добрите момичета харесват
лоши момчета - ще видим в пленяващата романтични драма от 11 април по Diema Family

Куши е обикновено момиче от провинцията, което вярва в семейните ценности и силата на любовта. Срещата й с арогантния богаташ Арнав, който на пръв поглед е нейната пълна противоположност, преобръща живота и на двамата. Арнав не вярва нито в любовта, нито в бог и счита традиционния семеен бит за пълна отживелица, а единственият роднина, който значи нещо за него, е сестра му Анжали. Той смята, че всеки има своята цена и може да бъде купен или манипулиран. Между двамата се оформя странна връзка, преплитаща любов и омраза, която намира израз в една постоянна, тиха война. Предстои им да извървят дълъг път по "Пътеките на любовта", в търсене на истинските ценности и чувства.

Благодарение на сериала и ролята си на "лошо момче" в образа на арогантния богаташ Арнав, кариерата на актьора Барун Собти тръгва стремглаво нагоре и го изстрелва сред звездите на индийското кино и телевизия. Преди да изиграе Арнав, той е познат сред зрителите като арогантния и манипулативен фотограф в сериала „Шрадха" и пациент, страдащ от наркотична зависимост, в медицинската драма „Среща на сърцата". Но именно ролята на Арнав му позволява да докаже актьорските си качества, а неподправения му чар спечелва сърцата на дамите. Известността на Барун излиза далеч извън границите на родината му. Британското списание Eastern Eye поставя актьора на трето място в класацията си за най-сексапилните мъже в Азия.  Любовта на зрителките към Барун стига до там, че когато тръгва новината за спиране на неговото участие в „Пътеки към щастието" и прекратяване на снимките на сериала, някои от тях изпращат на продуцентите писма, изпълнени със заплахи.

Сблъсък на ценности в премиерния сериал Пътеки към щастието" по Diema Family
netinfo


За участието си в „Пътеки към щастието" Буран и Саная са отличени с една от най-престижните телевизионни награди STAR Parivaar Awards за любима екранна двойка през 2012 година. Двамата актьори споделят, че между тях на снимачната площадка е възникнало истинско приятелство, което надхвърля рамките на работната среда. Барун и Саная често са лица на благотворителни кампании, които са посветени на каузи, които подкрепят. Екранната химия между двамата актьори превръща „Пътеки към щастието" в един от най-гледаните сериали с над 217 милиона зрители. Поредицата печели сърцата и на публиката в Русия, Казахстан и Обединените арабски емирства.

Дали обаче техните герои Арнав и Куши ще успеят да открият път един към друг, ще разберем в премиерния за българския ефир сериал „Пътеки към щастието" от 11 април, всяка събота и неделя, от 18.00 ч. по Diema Family.