Бедрос Пехливанян влезе в националното ръководство на ГЕРБ
Бедрос Пехливанян влезе в националното ръководство на ГЕРБ / netinfo

Русенецът Бедрос Пехливанян бе избран днес /29 март 2015 година/ за член на Националния изпълнителен съвет /НИС/ на Предприемачи ГЕРБ в България. Това се случи по време на общото събрание на Предприемачи ГЕРБ, което се проведе в НДК днес. Валя Чилова беше избрана за председател на Предприемачи – ГЕРБ.

„Благодаря за признанието от страна на националната структура на Предприемачи ГЕРБ за усилията, които полагам в обществено – политическия живот за създаване по – добри условия за развитие на бизнеса съвместно с народните представители и Министерски съвет с председател Бойко Борисов. Днешният избор е голямо предизвикателство и носи нови отговорности за мен. Заедно с колегите ми трябва да отговорим на предизвикателствата и поставените цели за развитието на местната власт, на регионите и държавата. Убеден съм, че потенциалът ни позволява да работим още по – активно, за да разширим възможностите на Русенска област в контекста на новия програмен период и осъществяването на проекти по отворените оперативни програми“, заяви Пехливанян.

 

Бедрос Пехливанян е фармацевт и собственик на верига аптеки в региона. Общински съветник е от групата на ГЕРБ в Общински съвет - Русе. Той бе кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ в 19-и МИР – Русе на предсрочните парламентарни избори през 2013 и 2014 година.