Журналист: В Лясковец са стреляли двама души
Журналист: В Лясковец са стреляли двама души / снимка: БГНЕС, архив

В Лясковец са стреляли двама души. Това заяви журналистът Ива Николова в "Събуди се" по Нова телевизия. В средата на март започна делото срещу 54-годишния Петко Петков, който преди година откри огън срещу спецполицаи от дома си, където се беше барикадирал. При безразборната стрелба загина командосът Емил Шарков, а още трима негови колеги бяха ранени.

"Още продължавам да питам възможно ли е един-единствен човек да застреля и да рани толкова хора. Там са стреляли двама души най-малко. Тази майка също е стреляла", каза Николова.

Относно последните разкрития за случая с момченцето, което беше открито в куфар край Пасарел, адвокатът Марин Марковски заяви, че развръзката на случая вече се вижда.

Спецакция в Приморско, разследват случая на детето в куфара

"На мен ми направи впечатление, че комплексът, който претърсват във връзка с детето от куфара, е необитаем. Това е някакво изнудване. Става дума за рекет, който не е бил платен, и тогава детето е било убито", заяви режисьорът Максим Генчев, като обърна внимание на скъпия куфар, в който е било открито момченцето.

"Въпросът е за логическата връзка между трупа на детето от куфара и на жената. Ясно е, че мъжът, който е бил с тях, изчезва, положението е много подозрително", коментира адвокат Марковски.

Според Николова много лесно може да се установи дали жената и детето са свързани, тъй като полицията разполага с биологичен материал и на двамата.

Източник: Novanews.bg