На колко години е най-вероятно да изневерят мъжете?
На колко години е най-вероятно да изневерят мъжете? / Thinkstock/Getty Images

Мъжете са най-щастливи, когато достигнат 37-годишна възраст, а най-вероятно е да изневерят на половинката си, когато станат на 49, пише в. "Дейли мейл".

Изданието проследява по години най-важните етапи в развитието на поданиците на Нейно Величество, позовавайки се на най-нови проучвания. Средностатистическият британец губи девствеността си на 15 години. Ако момчето е гей, на 16-годишна възраст е най-вероятно то да разкрие пред другите своята сексуална ориентация.

Две години по-късно при британските младежи се наблюдава най-високият хормонален пик в организма им. Това хормонално ниво ще спада с 2 процента всяка година, след като навършат 30.

На 29 години настъпва кулминацията в сексуалната активност на британските мъже. На 32 е най-вероятно те да застанат пред олтара, а година по-късно - да станат бащи. На 35 започват терзанията от първите сиви коси сред представителите на силния пол. На 37 мъжете във Великобритания са най-щастливи, а две години по-късно се спират на окончателната си прическа, след като преди това са пробвали 5 вида подстригвания.

Когато навършат 49 години, е най-вероятно да изневерят на партньорката, а на 50 британците са най-добре платени, като средно получават по 15.5 лири на час. На 53 години те престават да изглеждат секси в очите на британките. На 64 години и седем месеца средностатистическият мъж в Обединеното кралство излиза в пенсия. На 70 години все още 70 процента от британските мъже правят секс. На 78 е най-вероятно техният жизнен път да приключи.

Източник: БТА