Мъж от Българево е бил пребит във Варна
Мъж от Българево е бил пребит във Варна / Dariknews.bg

Намереният в неделя труп в кв.„Чайка" във Варна е на 65-годишен мъж от село Българево, съобщават от пресцентъра на варненската полиция. Извършената вчера аутопсия е установила, че причината за смъртта е нанесен побой над мъжа.

Той е починал преди около 30 дни, като тялото му беше намерено в неделя от двама клошари в изоставено заведение на пазарчето в кв.„Чайка".

При първоначалния оглед не са били открити следи за престъпление, но след проведената аутопсия е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за умишлено убийство. Случаят е поет от Варненска окръжна прокуратура.

В Българево не знаят кой е убитият мъж от селото, чийто труп беше открит в изоставено помещение до пазарчето във варненския квартал „Чайка". Това заяви за Дарик кметът Георги Георгиев, който досега не е бил търсен от полицията в морската столица. За установената самоличност на 65-годишната жертва той научил от медиите.

Кметът на Българево има съмнения кой може да е убитият, но не пожела да ги сподели, докато не получи официална информация от разследващите. Въпросният мъж е бил клошар каквито първоначални информации се появиха за жертвата.