Бал на Жълтата роза помага на момичета в неравностойно положение
Бал на Жълтата роза помага на момичета в неравностойно положение / sibir.bg

Ежегодният Пролетен благотворителен бал на "Жълтата роза" отваря врати на тази вечер. Събитието се организира от  „Зонта клуб – Пловдив” под мотото на клуба „Подай ръка, сбъдни мечта!”.

Събраните средства от покани, базар, томбола и търг тази година  са предназначени за стипендии за обучение на момичета в неравностойно положение, които имат амбицията да продължат образованието си във висши учебни заведения.

Водещ на бала е Александър Кадиев, а за доброто настроение ще се погрижат Дует Ритон и Том Синатра. Пловдивчани ще имат възможността да надават в ежегодния търг за огромна великденска шоколадова скулптура, селекция подбрани вина, картина от известен наш художник и книгата „Благородството в мен”, създадена като древен ръкопис.

Поканите са на цена 70 лева. Всеки пловдивчанин, който желае да прекара една незабравима вечер и в същото време да допринесе за реализиране проекта, може да се обърне за закупуване на покана към Мариана Обретенова – 0887856547 или Анна Бояджиева – 0894611188, информират организаторите.

На миналогодишните балове, благотворителната акция помогна в събирането средства за лечението на Ани, с чиято история стана съпричастна цяла България. Пролетният бал е дари неведнъж и суми на ВМИ-Пловдив за закупуването на апаратура за кувьози.

Благотворителният бал отваря врати точно в 19 часа в Зала „Бендида” на Новотел – Пловдив.