С изпълнението на водния проект в Габрово стартира нов подход при управлението на водните ресурси
С изпълнението на водния проект в Габрово стартира нов подход при управлението на водните ресурси / waterproject.eu

С изпълнението на водния проект в Габрово стартира нов подход при управлението на водните ресурси за реализация на мащабни инвестиции в модернизация и надеждност на ВиК системата.

Снабдяването с чиста питейна вода и поддържането на канализация заемат централно място в борбата с бедността и подобряването на качеството на живот, като все още над милиард души по света нямат достъп до подобрено водоснабдяване, а близо 3 милиарда - до канализация.

Благодарим на всички граждани и институции, които са наши отговорни партньори в изграждането на новия път на водата!

Община Габрово и екипът на Интегриран проект за водния цикъл на град Габрово Ви поздравява по повод 22 март - Световния ден на водата.

Инициативата за отбелязването му се поражда през 1992 г. на Конференцията на Обединените нации „Екология и развитие”, проведена в Рио де Жанейро.

 

С изпълнението на водния проект в Габрово стартира нов подход при управлението на водните ресурси
netinfo

 

“Проектът се финансира от Кохезионния фонд на ЕС и от държавния бюджет на Република България чрез Оперативна програма Околна среда 2007 - 2013”.

Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Европейския съюз чрез Оперативна програма „Околна среда  2007 – 2013 г.”. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Община Габрово и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и правителството на Република България, представлявано от Министерството на околната среда и водите.