Полицията намери тяло на дете в куфар, търси съдействие за разкриване на убийството
Полицията намери тяло на дете в куфар, търси съдействие за разкриване на убийството / снимка: Sofia Photo Agency, архив

Полицията в цялата страна е на крак заради убийство на дете. Тялото на момченце на около 5 години е открито в куфар в района на столичния квартал "Пасарел". Това, което се знае до момента е, че при първоначалния оглед са констатирани следи от насилие. Детето е с ръст 112 сантиметра, тъмно кестенява коса, кафяви очи и светла кожа.

Сигналът е получен в полицията вчера. Днес местните научиха за убийството от медиите. Всички са много изненадани от случилото се. Те предполагат, че детето не е от селото.

По първоначална информация рибари, които били в района, открили тялото на детето. Кметът на Пасарел обаче заяви, че риболовът в Пасарелското езеро е забранен и е охраняема зона.

В кметството не е получаван сигнал за изчезнало дете от селото. Всички в Пасарел се питат кое е убитото момченце. По думите на местните районът е спокоен и в последните години не са извършвани тежки престъпления.

МВР е изготвил фоторобот на мъртвото дете, който ще бъде разпространен. От полицията отправят апел към социални институции, детски градини и всички граждани да съдействат за разкриване на престъплението, ако имат данни по случая.

Всяка допълнителна информация ще е много важна за установяване самоличността на детето и за разкриване на извършителя на тежкото криминалното деяние. Можете да се обаждате на телефон 112, анонимността е гарантирана.

Източник: Novanews.bg