Лисичето Тод се мисли за куче (ВИДЕО)
Лисичето Тод се мисли за куче (ВИДЕО) / netinfo

Лисицата Тод се мисли за куче, обича да я извеждат на разходка на повод и дори клати опашка, когато и дават храна, пише в. "Дейли мейл".

Опитоменото животно е собственост на 25-годишната Ема де Силва от град Станфийлд в графство Стафордшър. Тя осиновила лисичето, когато то било на 4 месеца. Тод бързо се превърнал в чудесен домашен любимец.

Сега, когато е на 11 месеца той се държи като куче и си играе на равна нога с лабрадорите на Ема - Скай и Оукли. Тод редовно се разхожда на повод с тях в близкия парк. Също така обича да си играе с играчките им.

Ема си обяснява поведението на лисичето с факта, че то никога не е живяло в гората. Тя го взела от други стопани, които го спасили, но не можели да се грижат за него.

Досущ като куче, Тод е страшно привързан към Ема. Той ляга по гръб и повдига четирите си лапи, когато иска да бъде погален по корема. Лисичето си има кучешка къщичка на двора, постлана с одеялца. Когато го разхожда Ема винаги държи Тод на повод, защото той е глух, и ако го повика, няма да отговори на командата й.

Източник: БТА