Уникална премиера на новия сезон на Game of Thrones в 170 страни
Уникална премиера на новия сезон на Game of Thrones в 170 страни / HBO

По уникален и безпрецедентен начин ще бъде представен първият епизод от петия сезон на хитовия сериал на HBO Game of Thrones (Игра на тронове).

Дългоочакваната пилотна серия на новия сезон ще бъде излъчена в повече от 170 страни по света едновременно с премиерата в САЩ, което означава, че българските зрители ще могат да го гледат на 13 април от 04:00 часа, като вечерното излъчване от 21:05 остава.

Захари Бахаров с роля в новия сезон на Game of Thrones

„Радостни сме да видим международните ни партньори да се присъединяват към нашето начинание да доведем Game of Thrones - едно от най-популярните телевизионни предавания в света, до възможно най-много хора и то едновременно с прожекцията в САЩ. Ще бъде страхотен сезон", заяви Михаел Ломбардо, програмен президент на HBO.

Вижте трейлъра на Сезон 5 на Game of Thrones (ВИДЕО)

От дебюта си през 2011 година Game of Thrones се превърна в тотален световен феномен. Поредицата задмина "Семейство Сопрано" по зрителски интерес и стана най-популярният сериал в историята на телевизия HBO.

Епизодите от четвъртия сезон на сериала са гледани средно от по 18,4 милиона души, като се включат повторенията и филмите по желание на зрителя, както и свалянето за мобилни устройства

Уникална премиера на новия сезон на Game of Thrones в 170 страни
netinfo