Здравей, България осъмна с нови Ани и Виктор
Здравей, България осъмна с нови Ани и Виктор / Нова тв

"Здравей, България" осъмна с нови Ани и Виктор, които оставиха без думи водещите на сутрешния блок. „Така ли изглеждам отстрани?" и „Боже, колко приличате на нас!", бяха първите реплики на Ани Цолова и Виктор Николаев към преобразените Нона Йотова и Филип Аврамов.

Вижте видеото тук

Гала пък откри, че е заменена с нова блондинка в „На кафе", а именно първата дама на журито - Хилда Казасян. Обаятелната певица с лекота коментираше светските теми на деня заедно с Джуджи, с което не само спечели похвали, но и шеговит коментар от самата Гала, че е възможно предаването да се окаже с друг водещ в бъдеще.

Вижте видеото тук

Един от любимите участници в „Като две капки вода" - Ненчо Балабанов, предизвика вълнения сред женската аудитория с появата си във Времето, която беше ефектно подсилена от гласа на премиера - една от характерните и неповторими имитации на актьора.

Вижте видеото тук

Как изглежда случващото се през погледа на екипа на Новините и какви бяха горещите коментари на главните действащи лица?

Гледайте във видеото тук

Как ще се справят участниците с първите си превъплъщения в „Като две капки вода"? - ще разберете на 9 март, от 20:00ч., по Нова.