Зуека и Рачков на лов за звезди в „Като две капки вода
Зуека и Рачков на лов за звезди в „Като две капки вода / снимка: Нова телевизия

Тази вечер, точно в 20:00ч., Зуека и Рачков ще се впуснат в истинско приключение, за да открият новите участниците в „Като две капки вода" и да разберат кои ще са първите им превъплъщения. Изненадани по време на работен ден, тренировка или друго занимание, звездите ще се срещнат директно с бутона на късмета, за да разберат какво ще е първото им предизвикателство.

По време на своята обиколка Зуека ще се окаже продуциран от изпълнител в шоуто, което ще постави начало на музикална кариера за водещия. В търсене на две от дамите на Рачков ще се наложи да се вози в ремарке и дори да преодолее страха от заобикалящи го виещи вълци. След като открият Азис, Джуджи, Жана Бергендорф, Ненчо Балабанов, Филип Аврамов и Криско, водещите ще представят и последните две дами от впечатляващия каст.

Изненада за редиците на журито ще поднесе третият сезон на „Като две капки вода". Задължителната за шоуто гостуваща звезда ще бъде и четвъртият елемент от журито в състав - Маги Халваджян, Хилда Казасян и Фънки. В третото издание популярните гостуващи лица не само ще впечатляват с оригинални превъплъщения, но и ще имат своята вечер на съдийски решения, развихряйки се с похвали и упреци към участниците.

"През изминалите 2 години на сцената се появяваха толкова талантливи хора и доказани професионалисти, че си казахме: „Защо да не чуем и тяхното мнение, след като вече са тук?", коментират продуцентите на предаването.

Какви превъплъщения ще получат участниците? Кои са най-мечтаните образи и какви са най-нестандартните преобразявания според тях - ще разберете тази вечер, по време на старта на „Като две капки вода" по НОВА.