Трима души пострадаха при катастрофи в Пловдив
Трима души пострадаха при катастрофи в Пловдив / снимка: dariknews.bg

Трима души пострадаха при различни пътни инциденти вчера в Пловдив, съобщават от полицията.

 

83-годишна пешеходка бе ранена от движещ се на заден ход лек автомобил „Ситроен“ на кръстовище между бул. “Никола Войводов” и ул. “Свищов”. Пострадалата е била прегледана в болница и изписана за домашно лечение със счупена китка. Колата управлявал 19-годишният шофьор, чиято алкохолна проба е отрицателна.
Неправоспособен
19-годишен моторист пострада при катастрофа, която предизвика вчера на кръгово движение на Кукленско шосе. Поради неспазване на странично разстояние мотоциклет “Хонда” се блъснал в задна лява част на лек автомобил “Опел”, който изпреварвал. Младежът и 40-годишният шофьор на колата, също от Пловдив, са тествани за алкохол, като резултатите са отрицателни.
Млад шофьор се размина без сериозни наранявания, след като катастрофира с автомобила си снощи на кръстовище между бул. “Цар Борис ІІІ Обединител” и бул. “Марица-юг”. Поради движение с несъобразена скорост и загуба на контрол, лек автомобил “Пежо” се блъснал в оградата на кръговото движение. 20-годишният шофьор е прегледан в болница и изписан за домашно лечение.